sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Toinen viikko täällä lähti käyntiin hyvin, maanantaina töissä oli aika hiljaista muihin päiviin verrattuna, tein paljon esivalmisteita,
Tiistaina ja keskiviikkona oli enemmän asiakkaita ja aika kiireinen jossain vaiheessa.  Opettelin tekemään alkuruokia Josu nimisen kokin opastuksella. On aika vaikeaa muistaa ,että mikä annos pitää tehdä kun pyydetään,koska luonnollisesti kaikkien annosten nimet on espanjaksi :D, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa. Tiistaina kun pääsin töistä menimme Veikan kanssa katseskelemaan olisiko tiistaina kaupungissa mitään yö elämää, mutta aika hiljaista oli kaikkialla.
Keskiviikko ja torstai olivat vapaa päiviä ja keskiviikon makasin vaan kämpillä sarjoja katsoen ja torstaina kävin salilla.
Perjantaina ja lauantaina menin taas töihin ja asiakkaita riitti,mutta on mukavaa kun hommia ainakin riittää.
Sunnuntaina tein vain aamuvuoron, koska ravintola ei ole illalla auki. Kämpille päästyäni pesin pyykkiä ja lähdimme tutkimaan olisiko mikään ruokakauppa auki,huonoin tuloksin.

Toinen viikko on nyt takana ja ei vielä ainakaan ole kotiikävä iskenyt :D.


2 kommenttia:

  1. Millainen ruokalista teillä on? Onko kiinteä, päivän suosituksia, lounaalla jotain erilaista tms.? Saisitko lisättyä kuvia? Kiva kun kotiin ei ole ikävä :)

    VastaaPoista
  2. Umm,en oo oikeen varma noista ruokalistoista,kun ne on espanjaksi,mutta samoja ruokia menee sekä päivällä,että illalla. Kuvia koitan lisätä puhelimella,mutta en oo vie siinä onnistunut :D

    VastaaPoista