sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Saavuimme Vitoria-gasteiz Iin lauantaina 30.1. Carlos tuli hakemaan meidät bussi-asemalta ja heitti meidät Ruthin luokse, jonka luona asumme vaihtojaksomme ajan.
Sunnuntaina Carlos näytti meille kaupunkia ja maanantaina kävimme tutustumassa ravintoloihin ja Mendizorroon joka on koulu missä Carlos opettaa englantia. Olimme Carloksen pitämällä englannin tunnilla,jossa oppilaat saivat kysyä meiltä kysymyksiä.
Tiistaina alkoikin jo työt,menin työssäoppimisravintolaani Arkupeen puoli yksitoista. Henkilökunta on todella mukavaa ja positiivista on, että keittiöhenkilökunnasta kaikki puhuvat ainakin hieman englantia ja salista muutama. Ensimmäisenä päivänä seurasin enemmän sivusta.
Keskiviikkona menin kanssa puoli yhteentoista ja pääsin neljältä.
Torstai oli vapaapäivä ,kiertelin ympäri kaupunkia ja yritin löytää kuntosalin, jonka sitten löysinkin ja se on ihan lähellä asutustamme. Kuukauden salikortti oli suht halpa 30e.
Perjantaina menin yhteentoista ja pääsin viiden aikoihin ja menin vielä kahdeksalta takaisin töihin ja pääsin kymmeneltä, lauantai oli samanlainen päivä ja illalla menimme kävelemään keskustaan, koska oli karnevaali. Suurin osa ihmisistä oli pukeutunut naamiais asuihin. Tapasimme myös yhden Carloksen oppilaan Josun ja vietimme hänen kanssaan illan.
Sunnuntaina menin yhteentoista ja pääsin neljältä ja minulla oli ilta vapaa, koska ravintola ei ole sunnuntai iltaisin auki.

Viikon täällä vietettyä,  täytyy sanoa ,että viihdyn todella hyvin, ihmiset ovat todella mukavia ja on mukavaa oppia erimaan ruokakulttuuria ja päästä tekemään erilaisia ruokia kuin suomessa

1 kommentti:

  1. Moikka, hienoa kuulla kuulumisia ja erityisesti, että viihdyt siellä. Itsekin tosiaan tykkäsin kaupungista TOSI paljon. Te olette nyt sitten Veikan kanssa molemmat Ruthilla majoittumassa? Onko teillä ollut yhtään vapaita samaan aikaan? Mitä tykkäätte ruoista?

    VastaaPoista